Overzicht artikelen > Ticketservice > Online reserveren met onze ticketservice
online reserveren systeem met tijdslots

Online reserveren met onze ticketservice

Online reserveren nodig

De overheid heeft de maatregelen tegen het corona virus iets versoepeld zie ook de RIVM-richtlijnen. Er mogen weer activiteiten en bijeenkomsten op beperkte schaal worden georganiseerd. Maar wel met reserveringen vooraf! Hoe regel je online reserveren?

Ons ticketsysteem kan daar uitkomst in bieden. Een ticketshop waar jouw klanten kaarten (of vouchers) kunnen bestellen in combinatie met tijdsloten is mogelijk een oplossing. We bieden je een kant-en-klaar reserveringssysteem waar je binnen een half uur mee aan de slag kunt.

Deze dienst wél geschikt voor:

  • Vooraf betalen van vaste bedragen
  • Reserveren per evenement of bijvoorbeeld per dagdeel (tijdsloten)

Waar het niet optimaal voor is:

  • Verschillende betalingen die normaal gesproken achteraf gebeuren, zoals dineren vanaf een menukaart
  • Inplannen op individuele basis op specifieke tijden zoals bij een kapper

Maximaal aantal bezoekers

Na registratie kun je een evenement aanmaken en daar een maximaal aantal plekken / bezoekers bij opgeven. Dat kan ook per dag, tijdslot, of per locatie. Als het gewenst aantal bezoekers is bereikt sluit de verkoop automatisch. Ideaal om een bijvoorbeeld bij een zwembad in een bepaald tijdsblok een aantal mensen toe te laten. Dat wordt dan automatisch voor je geregeld.

Het tijdslot drukken we af op het e-ticket, maar je kunt ook vanuit het systeem precies zien wie er gereserveerd heeft. Die lijst kun je zelf downloaden naar excel of afdrukken.

Er wordt automatisch een ticketshop voor je gegenereerd waar je je klanten naar toe kunt verwijzen. Na betaling met iDeal ontvangen ze direct een e-mail.

Op eigen website

Heb je een eigen website waar je de reserveringen op wil integreren? Dat kan! Op die manier hebben je klanten een optimale ervaring en kom je betrouwbaar over. Geschikt voor workshops, restaurant, attractiepark of zwembad, eigenlijk alles waar je een een beperkt aantal bezoekers tegelijk wil toelaten. Je maakt pas kosten bij verkoop!

Lees hoe zo’n ticketservice werkt, daarna kun je vrijblijvend een account aanmaken en het uitproberen.

Als je vragen hebt kun je altijd onze support afdeling contacten.