Overzicht artikelen > Ticketshop > Placering: Zelf je stoeltje uitkiezen
stoelen en rijen op uit te kiezen

Placering: Zelf je stoeltje uitkiezen

zaalplattegrondOnline zelf  je stoeltje uitkiezen? Dat kan!

Dit vinden we zelf toch wel erg mooi: de koper van tickets selecteerd zelf de stoelen en een paar minuten later zitten de e-tickets met de gereserveerde plekken in de mailbox!

Ideaal voor bijvoorbeeld theaters! Tevreden klanten omdat ze zelf hun plekje mogen uitzoeken en tevreden organisatoren omdat er duidelijkheid is over waar iedereen gaat plaatsnemen. Natuurlijk hebben we ook nagedacht over een efficiënte vulling van de zaal. Zo hebben we o.a. intelligente controles ingebouwd die voorkomen dat er losse plekken overblijven.

Voorbereidingen

Om aan de slag te kunnen met de placering hebben we een plattegrond van uw zaal (of bijvoorbeeld tribune) nodig met nummering van bijvoorbeeld rijen en stoelen. Dan voeren wij dat in in ons systeem en koppelen dit aan uw ticketshop.

Boter bij de vis

Direct nadat de bezoeker een plek (bijvoorbeeld stoel- en rijnummer) heeft opgegeven en de tickets onlonie heeft betaald worden de e-tickets opgestuurd met daarop de gereserveerde plek. In ons systeem zijn deze plekken per direct bezet en worden dus niet nogmaals uitgegeven.

Beheer en overzicht

De organisator kan alle statistieken inzien, inclusief de zaalvulling op een fraaie plattegrond.

Het kan: online tickets verkopen mét de persoonlijke touch van een eigen plekje uitzoeken, zonder extra kosten.