Vanaf nu: Scannen met iPhone

Vandaag is een grote stap gemaakt, je kunt nu ook tickets scannen met je iPhone.

Na een intensief ontwikkelproces in de afgelopen maanden en een uitgebreide test, kan iedereen de app nu gebruiken 🙂

Al ruim een jaar wordt er voor de toegangscontrole veel gebruik gemaakt van de app voor het Android. Velen vroegen om een versie voor iOS. En die is er nu dus.

Hoe werkt het?

De werking is in grote lijn hetzelfde als de bij de app voor Android: Na het inloggen kun je kiezen voor welk event je gaat scannen. Daarna kies je de ticketsoorten die je wil toelaten. Vervolgens scan je de barcodes en steeds wordt gecontroleerd of het een geldig ticket betreft. Daarna wordt het ticket direct afgeboekt. Zo eenvoudig is het!

Schaalbaar

Je kunt eenvoudigweg zoveel apps gelijktijdig naast elkaar inzetten als je wil. Zo kun je op piekmomenten meerdere medewerkers of vrijwilligers bij de ingang plaatsen. Iedere kan de toegangscontrole uitvoeren en zo de bezoekers vlot naar binnen laten.

Uitproberen

Nieuwsgierig hoe het werkt? Je kan de app vrijblijvend uitproberen. Download de Scan App en een setje testtickets en ga er mee aan de slag. Hiervoor hoef je geen klant te zijn of een account aan te maken. Iedereen kan het zelf uitproberen.

Waterdichte controle

De barcodes op de e-Tickets zijn uniek en worden dus maar 1 keer uitgegeven. Bij het scannen wordt in het centrale systeem gecontroleerd of het ticket geldig is. Dit wordt direct getoond op de display van het mobieltje. Op hetzelfde moment wordt het ticket ongeldig gemaakt. Zo kan er niet nog een keer met (een kopie) van het kaartje naar binnen worden gegaan.

Zie ook: scannen met Android

4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *