Overzicht artikelen > Evenementen > Weet waar je koopt

Weet waar je koopt

‘Weet Waar Je Koopt’ heet de campagne die wij van harte ondersteunen!

Het doorverkopen van tickets is van alle tijden. Maar door de komst van internet en het steeds groter worden van de evenementenbranche, heeft het doorverkopen van tickets met winstoogmerk een enorme vlucht genomen. Een ontwikkeling waar de hele culturele branche onder te lijden heeft.

Woekerprijzen

Dat er meer wordt gevraagd voor een kaartje, wordt op de meeste sites pas duidelijk zodra het ticket in huis is. Niet alleen bezoekers hebben last van deze doorverkoop van kaarten met winst, het is ook veel artiesten, organisatoren, locaties en festivals een doorn in het oog. Artiesten proberen bewust de prijzen voor hun voorstellingen en concerten laag te houden. Het is immers belangrijk dat culturele evenementen voor iedereen toegankelijk blijven. Bezoekers die teveel betalen voor hun ticket gaan dit geld niet meer uitgeven aan andere concerten, aan de bar van de zaal of aan de merchandising van de artiest.

Tickets uit eerste hand

Ticketkantoor is een primaire ticketverkoper. Wij geven uitsluitend direct uit eerste hand de tickets uit namens de organisator. Ze zijn dan ook gegarandeerd echt; het zijn officiële tickets! Van tussenhandel moeten wij niets hebben. Wij zijn dan ook een betrouwbare ticketservice !

Meer informatie op Weet Waar Je Koopt

Update: inmiddels staan wij bij de betrouwbare ticketsites onder het motto ‘Waar koop ik veilig?’