Voorbeelden van ticketshops.


online kaartverkoopsysteem

Basis functies

Jij bent de baas over je ticketshop. Je kan je eigen logo uploaden en een achtergrondafbeelding of -kleur kiezen! In dit voorbeeld is verder de mogelijkheid voor een kortingscode gebruikt.

 


e-ticket systeem verkoop systeem

Placering

Laat je bezoeker zelf een stoel kiezen vanaf een plattegrond van de zaal. Op het ticket staat de gereserveerde plek met rij- en stoelnummer. Iedere stoel wordt natuurlijk maar 1 keer uitgegeven.

e-tickets controleren embed ticketshop

Embed

De kaartverkoop geïntegreerd op je eigen site, dat kan natuurlijk ook! Met een eenvoudige code van slechts 1 regel plaats je de volledige functionaliteit van de ticketservice op je eigen vertrouwde website. NB. Dit is geen demo, maar een live implementatie.

e-tickets attractie doorlopende verkoop

Attractie

Een leuke layout die direct de aandacht trekt. Gedifferentieerde tarieven voor verschillende leeftijden en groepskorting. Het betreft hier geen eenmalig evenement maar doorlopende kaartverkoop!

keuze systeem voor tijdvakken en workshops

Keuze tijdstip

Laat de koper bij het bestellen kiezen uit tijdvakken / tijdsloten. Zit een tijdvak vol? Dan kan deze automatisch niet meer worden gekozen!

Wil je ook een eigen ticketshop om online kaarten te verkopen?

Maak een account en probeer het   ❯❯

E-tickets met unieke barcode.

De tickets die wij aan je bezoekers leveren zijn digitaal. Ze worden als pdf-bestand per mail verzonden. De gegevens van jouw event komen er duidelijk op te staan.

E-ticket voorbeeld
Voorbeeld e-ticket bekijken.

Standaard krijgt elke bezoeker ook het Mobile Ticket. Dit ticket is ontworpen om op een mobiele telefoon mee te nemen. De barcode kan direct vanaf het scherm gescand worden.

Scan met je smartphone.

Controleer de tickets van je bezoekers eenvoudig met onze gratis Scan App. Probeer dit vrijblijvend uit door testtickets te downloaden en de gratis app op je mobiele telefoon te zetten.

Lees alles over de Scan App     ❯❯

Lijkt dit je wat?

Maak nu je account aan