online betalen systeem voor e-tickets

Online betalen.

Jouw online verkoop opzetten is bij ons heel eenvoudig. Die heb je namelijk al in een paar klikken. Als je een gratis account hebt aangemaakt, ben je direct al in staat om een event aan te maken. In enkele klikken heb je al je eigen ticketshop. Doordat alles geautomatiseerd verloopt kun je de kaartverkoop ook direct starten.

1. Vul de gegevens over jouw evenement in
2. Geef op hoeveel je tickets kosten
3. Kies de style van je ticketshop

Of je nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig, dat maakt niet uit. Onze dienst is voor iedereen te gebruiken. Dus ook als particulier zit je goed!

We <3 lage servicekosten
We bieden iDeal als belangrijkste betaalmethode voor Nederland. Maar daarnaast bieden we ook internationale betaalmethoden zoals Bancontact, KBC/CBC en Belfius voor betalen via een bank vanuit België en Sofort voor o.a. de landen Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. Daarnaast ondersteunen we betalingen via Bitcoins voor wereldwijd geaccepteerde betalingen!

Online software eticket per mail

E-tickets via de mail.

Alle e-tickets worden automatisch en direct na de betaling verzonden aan de bezoeker. Op de tickets staat een unieke barcode, elk ticket is daarmee dus ook uniek.

De tickets worden per mail verzonden. Dat doen we in twee formaten: A4, zodat de bezoeker het ticket kan uitprinten, en het ticket op mobiel formaat. Dat laatste noemen wij het 'Mobile Ticket'. Het Mobile Ticket is speciaal ontworpen om het ticket op je smartphone mee te nemen. De barcode van het ticket kan dus ook vanaf een scherm van een smartphone worden gescand. Super handig!

Barcode scannen bij kassa toegang evenement en attractie

Profi toegangscontrole.

Alle tickets die worden gekocht, kan je makkelijk controleren op geldigheid met onze online software voor computers met een scanner of onze Scan App voor iPhone en Android smartphones. Binnen enkele seconden na het scannen van het ticket zie je of het ticket nog geldig is of niet. Een ticket kan bijvoorbeeld niet twee keer worden gebruikt en het moet natuurlijk wel betaald zijn.

Het grote voordeel aan onze Scan App is dat deze eenvoudig te bedienen is, onbeperkt inzetbaar is, gratis is en je hebt geen geavanceerde apparatuur nodig. Het is gewoon je smartphone!

Mocht je nu niet in staat zijn onze Scan App te gebruiken, dan laten we je natuurlijk niet in de kou staan! Daarvoor hebben we onze barcode scanner oplossing. Het is hiervoor niet nodig om software te installeren, want het entreesysteem werkt vanuit de browser. Het is slechts nodig om een scanner aan te sluiten op je computer en je kan direct beginnen! Als je van onze service gebruikt maakt om tickets te verkopen, kun je vanaf 250 verkochte tickets een scanner gratis in bruikleen krijgen. Zit je daaronder of wil je meer scanners, dan kan je die tegen een lage vergoeding van ons huren.

Voor de controle is een internetverbinding noodzakelijk zodat altijd tegen de laatste situatie wordt gecontroleerd. Ook de tickets die op het laatste moment zijn gekocht kunnen op deze manier gewoon worden gescand. En het dataverbruik? Dat is heel weinig. Dus mocht je geen toegang tot WiFi hebben, dan kun je ook gewoon 3G of 4G gebruiken! No probs!

De uitbetaling.

Uitbetalen doen we binnen 5 werkdagen nadat het evenement is geweest en je deze bij ons in het systeem hebt afgesloten. Daarmee geef je aan ons een melding dat we je kunnen uitbetalen en dat gaan we dan ook direct doen! Bij grote evenmenten kunnen we in overleg tussentijds een deel uitbetalen, zodat jij ook aan je betalingsverplichtingen kan voldoen. En natuurlijk berekenen we geen kosten voor de uitbetaling!

Je hebt altijd zicht op de financiën: op elk moment kun je de inkomsten en kosten op je dashboard bekijken. Bij de afrekening na afloop van je evenement ziet deze er precies zo uit. Dus geen verrassingen achteraf.

Hieronder staat een voorbeeld:

We hebben statistieken voor je.

Op je eigen dashboard kun je precies zien hoeveel tickets je hebt verkocht op welke dag en van welke ticketsoort. Welk effect had het promoten van je event of hebben veel mensen last-minute een ticket gekocht? Dat vind je terug in de pieken en dalen van de grafiek.

Volg live op je tablet of computer ook alle statistieken over de binnenkomst van je bezoekers. Hoeveel bezoekers zijn er al binnen en hoeveel komen er nog? Hoe snel gaat het scannen? We verwerken het in een grafiek voor een mooi overzicht.

Alle gegevens van alle tickets worden bewaard. Deze tonen we op een dashboard zodat je alles in de gaten kan houden. De ervaringen kun je gebruiken bij een volgend event.

Zo ziet dat er uit:

Je hebt veel opties bij Ticketkantoor. En dat zit gewoon bij de prijs in.

 • Ticketshop in eigen stijl
 • Tickets direct online afrekenen
 • Tweetalige ticketshop
 • Internationale betalingen
 • Gebruik van eigen velden

 • Instelbaar maximum aantal tickets
 • Placering van stoelen
 • Bestellen uit ledenbestand
 • Uitgeven van vouchers
 • Bezoekerslijst met printfunctie

 • Gratis Scan App
 • Barcodescanner in bruikleen (vanaf 250 ticket)
 • Robuuste toegangscontrole
 • Groepskorting tickets
 • Facebook en website integratie

Wil je meer weten? Bekijk de voorbeeld ticketshops, lees hoe het zit met de kosten of ga naar de FAQ.

Speciale wens? Neem contact met ons op, we zijn erg flexibel!

Lijkt dit je wat?

Nu registreren