start snel meteen actief eenvoudig opzetten

Het is een ABC'tje.

Jouw eigen online kaartverkoop starten is bij ons heel eenvoudig. Die heb je namelijk al in een paar stappen klaar. Als je een gratis account hebt aangemaakt, ben je direct al in staat om een event op te zetten. In enkele klikken heb je al je eigen ticketshop.

A. Vul de gegevens over jouw evenement in
B. Kies de style van je ticketshop
C. Geef op hoeveel je tickets kosten

Er staat direct een complete ticketshop voor je klaar. De verkoop van tickets met online betaling kan van start.

Voor iedereen

Of je nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig, dat maakt niet uit. Onze dienst is voor iedereen te gebruiken. Dus ook als kleine organisatie of particulier zit je goed!

online betalen systeem voor e-tickets

Online betalen.

Wij 🧡 lage servicekosten

Uniek is dat we werken met één scherp tarief per uitgegeven ticket waar de kosten voor iDeal en Bancontact al in zitten. Geen extra kosten dus! Met iDeal en Bancontact kunnen bezoekers uit Nederland en België kaarten van je kopen. Maar daarnaast bieden we ook internationale betaalmethoden zoals Sofort voor o.a. Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zwitserland.

Lees hier wat het kost     ❯❯
Online software eticket per mail

E-tickets direct beschikbaar.

Alle e-tickets kunnen direct na de betaling worden gedownload. Daarnaast ontvangt de bezoeker automatisch ook de tickets per e-mail. Op de tickets staat een unieke barcode, elk ticket is daarmee dus ook uniek.

Behalve de tickets ontvangt de koper ook een betaalbevestiging. Ervaar zelf hoe het werkt door live een proefbestelling te doen.

Barcode scannen bij kassa toegang evenement en attractie

Profi toegangscontrole.

De tickets kun je makkelijk controleren op geldigheid met onze entree software. Je kunt gebruik maken van de gratis Scan App of de online versie voor een laptop met een daarop aangesloten handscanner. Scan de barcode van het e-ticket en zie direct of het geldig is of niet. Ieder ticket is maar 1 keer geldig.

Het grote voordeel aan onze Scan App is dat je geen geavanceerde apparatuur nodig hebt, het werkt gewoon op een smartphone. De Scan App is laagdrempelig, flexibel inzetbaar en voor iedereen kostenloos te gebruiken.

Mocht je nu niet in staat zijn onze Scan App te gebruiken, dan laten we je natuurlijk niet in de kou staan! Daarvoor hebben we onze handscanner oplossing. Het is hiervoor niet nodig om software te installeren, want het entreesysteem werkt vanuit de browser. Het is slechts nodig om een scanner aan te sluiten op je computer en je kan direct beginnen! Als je van onze service gebruikt maakt om tickets te verkopen, kun je vanaf 250 verkochte tickets een scanner gratis in bruikleen krijgen. Zit je daaronder of wil je meer scanners, dan kan je die tegen een lage vergoeding van ons huren.

Voor de controle is een internetverbinding noodzakelijk zodat er online altijd tegen de laatste situatie wordt gecontroleerd. Ook de tickets die op het laatste moment zijn gekocht kunnen op deze manier gewoon worden gescand. En het dataverbruik? Dat is heel weinig. Dus mocht je geen toegang tot WiFi hebben, dan kun je ook gewoon 3G of 4G gebruiken! No probs!

Uitbetaling van verkochte ticketgelden

De uitbetaling.

De betalingen worden verwerkt door één van de grootste en betrouwbaarste betaalproviders van Nederland. Het geld staat altijd klaar om uitbetaald te worden.

Dat uitbetalen doen we binnen 3 werkdagen nadat het evenement is geweest en je deze bij ons in het systeem hebt afgesloten. Daarmee geef je aan ons een melding dat we je kunnen uitbetalen. En natuurlijk berekenen we geen kosten voor de uitbetaling!

Je hebt altijd zicht op de financiën: op elk moment kun je de inkomsten en kosten op je dashboard bekijken. Bij de afrekening na afloop van je evenement ziet deze er precies zo uit. Dus geen verrassingen achteraf.

hoe online tickets verkopen, overzicht van de uitbetaling
Statistieken en overzicht op het dashboard

We hebben statistieken voor je.

Op je eigen dashboard kun je precies zien hoeveel tickets je hebt verkocht, op welke dag en van welke ticketsoort. Zo zie je bijvoorbeeld het effect van promotie van je event of heb je inzicht in wanneer mensen bestellen. Dat vind je terug in de pieken en dalen van de grafiek.

Alle gegevens van alle tickets worden geregistreerd en bewaard. Deze tonen we op het dashboard zodat je alles in de gaten kan houden en ook ziet wie er kaarten hebben gekocht.

Volg live op je tablet of computer ook alle statistieken over de binnenkomst van je bezoekers. Hoeveel bezoekers zijn er al binnen en hoeveel komen er nog? Hoe snel gaat het scannen? We verwerken het voor je in een overzichtelijke grafiek.

data van bezoekers in Wordpress
Statistieken en overzicht op het dashboard

Je hebt veel opties bij Ticketkantoor. En dat zit gewoon bij de prijs in.

  Ticketshop in eigen stijl
  Direct online afrekenen
  Events met maximum aantal
  Gebruik van eigen velden
  Tijdsloten met max. aantal

  Gratis Scan App
  Bestellen uit ledenbestand
  Uitgeven van vouchers
  Print de bezoekerslijst
  Statistieken van verkoop

  Drietalige ticketshop
  Robuuste toegangscontrole
  Groepskorting tickets
  Website integratie
  QR-code voor je ticketshop

Wil je meer weten?
Bekijk de voorbeeld ticketshops, lees hoe het zit met de kosten of ga naar de veel gestelde vragen.

Heb je een speciale wens? Neem contact met ons op, we zijn erg flexibel!

Lijkt dit je wat?

Maak nu je account aan
<H1>Online tickets verkopen</H1> <H2>Uitleg ticketservice</H2> online betalen met iDeal Bancontact, e-tickets per email en toegangscontrole met barcode scanner of app. Ticketservice en provider van ticketing oplossingen. <A HREF="https://www.ticketkantoor.nl/" title="online tickets verkopen">online e-tickets verkopen</A> Kaarten uitgeven via website met iDeal betalingen en geen extra kosten ticket script<strong>Kaartverkoop beschikbaar in Nederland, Engels, Belgium, Germany, Deutschland</strong>online kaartverkoopsysteem en ticketing voor voorstellingen, feest, beurs, workshop en optredens.