Servicekosten van de goedkope ticketservice kosten

Slechts 80 cent. Meer niet.

Wij brengen 80 eurocent per uitgegeven ticket in rekening. Dat is inclusief transactiekosten voor iDeal en Bancontact.

Er komt niets meer bij: niet tijdens het afrekenen en ook geen maandelijkse kosten of setupkosten voor jou als organisator. Er zijn geen verborgen kosten, niet voor jou én niet voor je bezoekers. Je hebt dus niets te verliezen.

Die 80 eurocent is ook al inclusief 21% BTW. Als je BTW kunt terugvorderen kost het gebruik van Ticketkantoor slechts ± 66 cent per ticket!

Meer komt er écht niet bij!

Waarom we dat nog eens herhalen? Omdat we trots zijn op onze kostenstructuur. Veel mensen zijn namelijk gewend aan een losse servicefee én daarnaast transactiekosten. Reguliere ticketservices werken namelijk zo en dat leidt uiteindelijk tot hogere kosten!

Wij houden van duidelijkheid. En daarom doen wij het anders: één laag all-in tarief!

Eerlijk en transparant over de prijs.

Wij rekenen met jou als organisator af door onze servicekosten in te houden op het geïnde bedrag uit de ticketverkoop. Het is dus de bedoeling dat de prijs voor jouw bezoekers inclusief onze servicekosten is. Want naast alle andere kosten (bijvoorbeeld: huur van locatie, muziek, promotie) zit ook de ticketservice gewoon in de ticketprijs verwerkt. Dan komen er geen onverwachte kosten bovenop in het bestelproces. Dat vinden wij eerlijk en transparant.

Hoe en wanneer je uitbetaald wordt vind je op deze pagina.

We rekenen de servicekosten over alle tickets waar je onze ticketservice voor gebruikt, ook als er geen elektronische betaling aan te pas komt. Bij een eventuele annulering van je event dien je de servicekosten voor de uitgegeven tickets wel gewoon te voldoen, voor het annuleren zelf vragen we niets extra.

ticketing kosten evenement organiseren transactiekosten

Vergelijk zelf maar.

 
Ticketkantoor.Andere ticketservices
Servicekosten
€ 0,80€ 1,14
(gemiddeld)
Transactiekosten
-€ 0,56
(gemiddeld)
Setupkosten
€ 0,00tot € 50,00
Maandelijkse kosten
€ 0,00tot wel € 99,00
Online verkoop
servicekosten tickets BTWVoordelige fees, lage ticketfee
iDeal (Nederland)
betalen via iDeal
Bancontact (België)
niet altijd
Sofort (o.a. Duitsland) *
vergelijk aanbiedersniet altijd
Toegangscontrole
scanner voor mobiele smartphone
Scannen met App
niet altijd
Opvang piekdrukte
betrouwbare dienstsoms
Gratis bruikleen barcodescanner

vanaf 250 tickets
niet altijd
Deskundige ondersteuning
niet altijd

* De betaalmethode Sofort kan tot een ticketprijs van €25,00 worden gebruikt binnen ons standaardtarief. Heb je hogere ticketprijzen dan €25,00 en wil je Sofort wel gebruiken? Neem even contact met ons op, dan regelen we dat!

<H2>Servicekosten tickets inclusief BTW. Prijs en kosten van kaartverkoop. De prijs is goedkoop en voordelig online tickets verkopen met tickerservice</H2>Alles over ticketkantoor, tickets online met ticketsysteem of ticket service fees, <H3>lage kosten, vergelijk prijs vergoeding ideal</H3> tarief, tarieven, prijzen, servicekosten.<strong>Goedkope ticketservice van Ticketkantoor </strong> zonder extra transactiekosten afrekenen, servicekosten of reserveringskosten. Ticketbureau met systeem Goedkoper betalen via bank, voordeliger, duidelijker fee voor kaartjes kopen en verkopen. <a href="https://www.ticketkantoor.nl" title="servicekosten BTW online e-tickets verkopen lage transactiekosten">Ticketservice voor evenement kaartverkoop</a> Sofort, Bancontact Belgie prijs<H4>Beste en voordeligste ticketservice, goedkope verkoopsite</H4> Een ticketverkoop systeem met gratis kaartverkoop online software op je website, ticketing kosten vergelijken aanbieders providers Credit Card en Paypal betalingen regelen