Servicekosten van de goedkope ticketservice

Slechts 80 cent. Meer niet.

Wij brengen 80 eurocent per uitgegeven ticket in rekening. Dat is inclusief transactiekosten voor iDeal en Bancontact. Er komt niets meer bij: ook geen maandelijkse kosten, setupkosten of wat dan ook. Er zijn geen verborgen kosten, niet voor jou én niet voor jouw bezoekers. Je hebt dus niets te verliezen.

Die 80 eurocent is ook al inclusief 21% BTW. Als je BTW kunt terugvorderen kost het gebruik van Ticketkantoor slechts ± 66 cent per ticket!

Meer komt er écht niet bij!

Waarom we dat nog eens herhalen? Omdat we trots zijn op onze kostenstructuur. Veel mensen zijn namelijk gewend aan een losse servicefee én daarnaast transactiekosten. Reguliere ticketservices werken namelijk zo en dat leidt uiteindelijk tot hogere kosten!

Wij houden van duidelijkheid. En daarom doen wij het anders: één laag all-in tarief!

Eerlijk en transparant over de prijs.

Wij rekenen met jou als organisator af door onze servicekosten in te houden op het geïnde bedrag uit de ticketverkoop. Het is dus de bedoeling dat de prijs voor jouw bezoekers inclusief onze servicekosten is. Want naast alle andere kosten (bijvoorbeeld: huur van locatie, muziek, promotie) zit ook de ticketservice gewoon in de ticketprijs verwerkt. Dan komen er geen onverwachte kosten bovenop in het bestelproces. Dat vinden wij eerlijk en transparant.

We rekenen de servicekosten over alle tickets waar je onze ticketservice voor gebruikt, ook als er geen elektronische betaling aan te pas komt. Hoe en wanneer je uitbetaald wordt vind je op deze pagina.

Servicekosten van de goedkope ticketservice

Vergelijk zelf maar.

 
Ticketkantoor.Andere ticketservices
Servicekosten
€ 0,80€ 1,14
(gemiddeld)
Transactiekosten
-€ 0,56
(gemiddeld)
Setupkosten
€ 0,00tot € 50,00
Maandelijkse kosten
€ 0,00soms € 25,00
Online verkoop
iDeal (Nederland)
Bancontact (België)
niet altijd
Sofort (o.a. Duitsland) *
niet altijd
Toegangscontrole
Scannen met App
niet altijd
Opvang piekdrukte
soms
Gratis bruikleen barcodescanner

vanaf 250 tickets
niet altijd
Deskundige ondersteuning
niet altijd

* De betaalmethode Sofort kan tot een ticketprijs van €25,00 worden gebruikt binnen ons standaardtarief. Heb je hogere ticketprijzen dan €25,00 en wil je Sofort wel gebruiken? Neem dan even contact met ons op!

<H2>Goedkoop en voordelig online tickets verkopen met tickerservice</H2>Alles over ticketkantoor, tickets met ticketsysteem of ticket service, <H3>lage kosten, prijs vergoeding ideal</H3> tarief, tarieven, prijzen, servicekosten.<strong>Goedkope ticketservice van Ticketkantoor </strong> zonder extra transactiekosten, servicekosten of reserveringskosten. Ticketbureau met systeem Goedkoper afrekenen via bank, voordeliger, duidelijker kaartjes kopen en verkopen. <a href="https://www.ticketkantoor.nl" title="online e-tickets verkopen">Ticketservice voor evenement kaartverkoop</a> Sofort, Bancontact Belgie prijs<H4>Beste en voordeligste ticketservice</H4> Een ticketverkoop systeem met gratis kaartverkoop online software op je website