Onze Scan App: snel en veilig.

Wij hebben een snelle en veilige oplossing: onze Scan App voor smartphones. Met deze app kun super eenvoudig de tickets van je bezoekers scannen. En natuurlijk is onze app gratis te downloaden voor zowel Android als iPhone / iOS: Play Store van Google en App Store van Apple

Onze Scan App heeft alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze toegangscontrole:
- eenvoudig te bedienen
- onbeperkt inzetbaar
- gratis in gebruik
- geen overige apparatuur nodig

Zelf uitproberen.

Probeer vrijblijvend de Scan App uit met echte ticketkantoor tickets. Ervaar in slechts 3 stappen de werking van deze toegangscontrle met een mobieltje precies zoals het bij je event zal gaan.

1. Haal een setje tickets op: Test tickets downloaden

2. Download de Scan App uit de Google PlayStore of App Store van Apple.

Scan App voor barcode scanning checken Download de Ticketkantoor Scan App uit de Playstore

of zoek in de Play Store / App Store met trefwoord 'Ticketkantoor'

3. Probeer het zelf uit: log in op de app in met gebruikersnaam 'demo' en laat het wachtwoord leeg. Kies het ticketsoort 'Test Ticket', scan de barcodes van de tickets en ervaar zelf hoe makkelijk het werkt!


Test de Scan App     ❯❯

Lijkt dit je wat?

Maak nu je account aan
<H2>Gratis app om tickets te scannen met telefoon</H2> makkelijke en betrouwbare controle bij de ingang <strong> scanner barode mobiel</strong><a href="https://www.ticketkantoor.nl" title=" scannen kaarten met telefoon">e-ticket of kaarten scannen vanaf telefoon</a> Scan App voor smartphones. Met deze app kun super eenvoudig de tickets van je bezoekers scannen, dus het is een barcode checker of reader voor mobile phone op Android en iOS.